miercuri, 28 iulie 2010

Inițiere în psihodramă clasică moreniană



Primul program de formare in psihodrama clasica moreniana pentru specialistii din IASI 25-26 octombrie 2010

Avem placerea de a va invita La Primul Program De Formare In Psihodrama Clasica din Iasi, program ce va incepe in weekendul 25-26 octombrie 2010.
Programul este organizat de Asociatia Romana de Psihanaliza de Cuplu si Familie A.R.P.C.F.- Bucuresti impreuna cu Asociatia Romana de Psihodrama clasica ARPsiC – Sibiu, cu sprijinul ASALT Iasi (Asociatia Studentilor si Absolventilor de Asistenta Sociala).

Programul este structurat pe doua etape:
etapa I: Perioada octombrie 2010 – iulie 2011: dezvoltare personala prin fundamente psihodramatice si initiere in psihodrama clasica moreniana;
În urma participării la etapa de dezvoltare personală si profesională se vor elibera adeverinte cu numărul de ore de dezvoltare personală (sau echivalare ore de practică în specialitate).
etapa a doua: Perioada august 2011 – august 2015 : Formarea si dezvoltarea competentelor profesionale în domeniul Psihodramei Clasice în rândul specialistilor Iasi. (In aceasta perioada, curantii vor putea practica meseria de psihoterapeut.)

Finalitatea programului de formare in psihodrama clasica: Eliberarea diplomelor de psihoterapeut recunoscute de Colegiul Psihologilor din Romania, Federatia Romana de Psihoterapie si Federatia Europeana a Organizatiilor de Psihodrama.

Coordonator Formator în Psihodramă Clasică: Psih. Dr. Radu Vulcu – psihoterapeut formator Asociatia Romana de Psihodrama Clasica – ARPsiC www.psihodramaclasica.ro;

Cine? Studentii, absolventii, masteranzii, specialistii in domeniul stiintelor socio-umane ( facultati de profil: psihologie, psihopedagogie, asistenta sociala, medicina, sociologie, filosofie).

Durata: Formarea va avea loc lunar, un weekend/luna. Cost: 150 ron/participant.

Nr. Part: 15 persoane. Perioada de inscrieri: 10 septembrie – 15 octombrie.
Inscrieri ! Pentru a va inscrie va rugam trimiteti cv.ul si scrisoarea de motivatie la adresa de e-mail: in2constient@gmail.com si achitati taxa prin OP in Contul Bancar: RO14 INGB 0000 9999 0200 8074 – pana la 15 octombrie.

La achitarea taxei va rugam sa specificati numele si prenumele, CNP-ul si titlul “Psihodrama”.
Tel: 0728.750.387

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu